Interesse? Bel 06 - 52 09 11 64

Waarom je rijbewijs halen bij Sandee? 

  • Rustige manier van lesgeven aangepast aan tempo van de leerling
  • Hoog slagingspercentage
  • Bij elke les dezelfde gekwalificeerde instructeur
  • Gebruik van nieuwe lesauto
  • Geen extra kosten bij lessen op zaterdag en avonden
  • Gespreid betalen
  • Gratis proefles/Intake met een ervaren instructrice 
  

Over Rijschool Sandee

Informatie

Autorijschool Sandee bestaat bijna 50 jaar en is uitgegroeid tot een waar begrip op Walcheren. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij hoogwaardige rij-opleidingen aanbieden. De kwaliteit van de jouw rij-opleiding staat bij ons op de eerste plaats.

 

Jouw rijles bij Autorijschool Sandee

Een rijles bij Autorijschool Sandee duurt 50 minuten. De lessen kunnen flexibel worden ingedeeld zodat je kan lessen wanneer het jou uit komt! Als je wilt kun je ook lessen in blokuren volgen. In overleg zijn er ook compact opleidingen mogelijk. Het is bij ons ook mogelijk om een ''faalangst'' examen af te leggen. Wil je alvast bekend zijn met de manier waarop je examen wordt afgenomen? Dat kan! Door middel van een Tussentijdse Toets is het mogelijk om alvast een proefexamen af te leggen bij een examinator van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Een voordeel is dat je tijdens deze toets al vrijstelling kunt krijgen voor bijzondere verrichtingen.

Theorie

Oefenen voor het theorie-examen kan nu online via iTheorie. Via deze website krijg je alle informatie die nodig is om het CBR theorie-examen goed te kunnen maken. Meer informatie kun je vragen aan je rij-instructeur. Klik hier om naar de website van iTheorie te gaan.

Rijschoolmachtiging

Op Mijn CBR kun je je rijschool machtigen om een praktijkexamen B te reserveren en eventueel ook een wettelijk niet verplichte toets. Klik hier om naar Mijn CBR te gaan. (rijschool nummer : 5769k1)